Bioresonantie

Bioresonantie - MORA-therapie

De Bioresonantietherapie is gebaseerd op de theorie dat iedere stof zijn eigen rangschikking van atomen en moleculen heeft en ieder materiaal zijn eigen elektromagnetische veld. Wanneer er in levend materiaal (mens, dier of plant) iets verandert in het elektromagnetische veld, kan er instabiliteit ontstaan. Dan is er sprake van ziekte.

In 1977 ontwikkelden de arts Franz Morell en de ingenieur Erich Rasche apparatuur om elektromagnetische trillingen te meten en toe te dienen. Met zo’n MORA-apparaat registreer ik de trillingsinformatie van uw lichaam als geheel en van specifieke problematische locaties. Met een filter scheidt het apparaat de harmonische (goede) en de pathologische (slechte) trillingen van elkaar. Het geeft de gezonde signalen versterkt aan uw lichaam terug en draait de ziekmakende trillingen elektronisch om en leidt die in spiegelbeeld, als ’tegentrillingen’, terug.

Doordat het MORA-apparaat met het lichaamseigen elektromagnetische veld werkt, wordt uw lichaam niet extra belast. De therapie is hierdoor geheel pijnloos en ook geschikt voor de behandeling van kinderen, ouderen en verzwakte mensen.

De therapie wordt vooral met goed resultaat toegepast bij het opsporen en behandelen van

  • allergieën, belasting van gisten/schimmels en bacteriën/virussen
  • vage klachten die slecht te diagnosticeren zijn
  • belasting door zware metalen en tandtechnische materialen
  • pijn door verkramping en littekens.

Ook is het mogelijk om lichaamseigen materiaal zoals bloed als informatie aan de therapie mee te geven.
Hierbij worden enkele druppeltjes bloed op een watje in de spinbeker aan de ingang van het apparaat gekoppeld. Elke bacterie of virus manifesteert zich in het milieu van zijn gastheer/vrouw en is dus bij iedereen anders. Door deze informatie uit patiënts eigen bloed mee te nemen, krijgen we de exacte bandbreedte van frequenties waarin deze bacterie of dit virus zich manifesteert in deze patiënt. Het bioresonantie apparaat inverteert (spiegelt) deze informatie en stuurt dit signaal weer terug naar de patiënt om op deze manier de bacterie of het virus tegen te werken. Deze gespiegelde informatie kan ook gelijktijdig op een flesje met alcohol worden getransporteerd zodat de therapie buiten het consult voortgezet kan worden.

Bioresonantie1
Bioresonantieapparaat (Mora Nova)
Bioresonantie 2
Meting van de meridianen aan handen en voeten

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het uitmeten en behandelen van belastingen door b.v. gisten/schimmels, allergieën, zware metalen, bacteriën en virussen.

Bioresonantie 4
Behandelingen met verschillende programma’s.
Bioresonantie 5
Preciezere uitmeting en behandeling van afwijkende meridianen.
Bioresonantie 6
Behandeling van lichaamsoppervlakten met massageroller en magneetsonde bij pijnklachten etc.
Bioresonantie 7
Magneetsonde bevat ultra violet licht voor diepere weefselbehandelingen.
Bioresonantie 8
Behandeling met lichaamseigen weefsel zoals bloed dat in de spinbeker links wordt gedaan. De therapie-informatie kan worden overgedragen op een flesje alcohol voor langere werking.

Video opname van een Bioresonantie – MORA-therapie